Atıcılarımız Madalyaya Doymuyor

featured

18-05-2014 Pazar günü Ordu Gençlik Spor Müdürlüğü Ve Ordu Büyükşehir Avcılar Derneğinin Ortaklaşa Düzenlediği Gençlik Haftası  Trap Atış Müsabakasına Tosya’mızı temsilen Büyük Erkekler Katagorisinde Bahattin Örtükoğlu, İsmail Murat Küçükpehlivan, Fatih Telli Ve Serkan Şakir Özbay Genç Erkekler Kategorisinde İlçemizde isimlerini son zamanlarda sık sık duymaya alıştığımız Sami Berber Ve Mehmet Sait Örtükoğlu temsil etmiş olup, büyük erkeklerde Fatih Telli 2. Genç Erkeklerde Sami Berber 1. Mehmet Sait Örtükoğlu 3. takım atışlarında Serkan Şakir Özbay, Sami Berber Ve Mehmet Sait Örtükoğlu’ndan Oluşan Kastamonu Takımımız 2. Liği elde ederek ilçemize 4 Adet Kupa Ve Madalya ile dönmüşlerdir. Yaptıkları atışların neticesinde Karadenizin ve Yaban Tv nin İlgi odağı olan atıcılarımızı kutluyoruz. 
       Ayrıca bu yıl Samsun Çarşamba’da 13-14-15 Haziran 2014 Tarihinde düzünlenecek olan Kayhaf Karadeniz Av yaban hayatı federasyonu geleneksel  7. avcı buluşması etkinliğinin önümüzdeki yıl atıcılarımızın göstermiş olduğu başarılar neticesinde Tosya’mızda yapılması kararına bağlanmış olup Türkiye genelinden beklenen kamp yapacak avcı sayısı 3000 olup etkinlikte yapılacak olan yarışmaların geliri inşaatı devam eden Tosya Huzur Evine bağışlanacağı kararına varılmıştır. 
      Önümüzdeki haftalarda Fatsa, Bulancak, Çarşamba Ve Düzce’de yapılacak  yarışmalara katılacak atıcılarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.  

Atıcılarımız Madalyaya Doymuyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!