Sancaktepe Belediye Başkanından Tosya Belediye Başkanına Ziyaret

featured

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e ziyarette bulundu.

Tosyalı olan ve Tosya’da ikamet eden ailesini ziyaret etmek ve gezmek üzere memleketine gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, ziyaretlerine Tosya Belediyesini de ekledi.  Başkan Döğücü ailesiyle birlikte Tosya Belediye Başkanı Volkan kavaklıgil’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İlçeye verdikleri hizmetlerden dolayı Başkan Kavaklıgil’e teşekkür eden Başkan Şeyma Döğücü memleketi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, nazik ziyaretlerinden dolayı hemşerisi İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkür ederek memlekete hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı hemşerimiz Sn. Avukat Şeyma Döğücü memleketine ziyarete geldi. Bu ziyaretler kapsamında belediyemizi de ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza ve kıymetli ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanından Tosya Belediye Başkanına Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!