Tosya Kaymakam’lığına Kepsut Kaymakamı Atandı

featured

TOSYA KAYMAKAMLIĞINA KEPSUT KAYMAKAMI ATANDI

 

 

İçişleri bakamlığının 30.07.2010  atama kararnamesi ile 63 vali yardımcısının yerleri değiştirildi.46 vali yardımcısı kaymakamlığa atandı.Kararnameye göre Tosya Kaymakamlığına Kepsut Kaymakamı Mehmet Türköz atandı.

 

 

Mehmet Türköz ,14 Eylül 1971 tarihinde Denizli-Çal İlçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Bekilli İlçesinde, Lise öğrenimini İzmir’ de tamamladı.

 

       1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Yüksek Okulundan, 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

 

       Devlet memurluğuna Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü’nde Bütçe Uzman Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Sosyal Sigortalar Kurumu, Sigorta Teftiş Kurulu’nda Sigorta Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı.

 

       1998 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Denizli Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Uşak-Karahallı, Kütahya-Dumlupınar ve Konya-Güneysınır ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere’ nin Nothingham Üniversitesi’nde İngilizce Dil Eğitimi alıp Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladı.

 

       Giresun-Güce Kaymakamlığı, Bitlis-Hizan Kaymakamlığı, Bitlis Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2007 yılı Ekim ayında Kepsut Kaymakamlığına atandı. Halen  Kepsut Kaymakamlı olarak görev yapmakta iken İçişleri bakanlığı Temmuz atamaları kapsamında Tosya`ya atandı. 

      

Mehmet Türköz Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Tosya Kaymakam’lığına Kepsut Kaymakamı Atandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!