Kurceren Ailesinin Prensesine Rüya Gibi Düğün

featured

Kübra ve Bayram Çiftine Muhteşem Düğün

Kurceren ve Uzun Aileleri Kübra ve Bayram için muhteşem bir düğün yaptı.

Kurceren Ailesinin prensesi Suzan ve Ayhan Kurceren çiftinin biricik kızları Kübra Kurceren ve Uzun Ailesi Kerzik ve Memiş Uzun’un oğulları Bayram için görkemli bir düğün yapıldı. Düğün Doğramacı Gala’da Tosya gelenek ve göreneklerine göre yapıldı.

7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da başlayan aile düğününde aileler davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Aileleri tebrik eden davetliler genç çifte mutluluklar diledi.

Düğün gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona gelmesi ile başladı. Düğünde katılımcılar canlı müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi.

Düğünde ömür boyu sahip çıkmaları için gelin damada Kur’an-ı Kerim ve Bayrak hediye edildi. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından düğün ailelerin hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Siyaset ve iş dünyasının biraya geldiği düğüne Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, İlçe Emniyet Selahattin Batman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci, PTT Müdürü Vedat Sert, Eski Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşu, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor,  Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Çiçek ve Hüseyin Örü, Denizbank ve Şekerbank şube yönetim ve personeli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Sanayici ve İşadamları İsmail Nalbantoğlu, Hüseyin Nalbantoğlu, Zafer Nalbantoğlu, İsmail Bolat, Fazıl Ateş, Yusuf Varlık, Şenol Kabaoğlu, akrabalar ve davetliler katıldı.

Açıksöz Gazetesi olarak aileleri tebrik ediyor, genç çifte mutluluklar diliyoruz.

 

Kurceren Ailesinin Prensesine Rüya Gibi Düğün

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!