Vali Bektaş; “25 Milyon Liralık Kaynağımız Var”

featured

Vali Bektaş; “25 Milyon Liralık Kaynağımız Var”

Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında, KÖYDES 2010 – 2011 Yılı ödeneğinin İl bazında kullandırılması, izlenmesi ve denetlenmesine ilişkin toplantı 16 Şubat 2011 tarihinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi sorumlu Müdürleri katıldı.

Toplantı programının açılışında konuşma yapan Vali Erdoğan Bektaş; “Mevzuatımız gereği burada bulunması gereken arkadaşlarımız buradalar. 2010 yılı sonunda bize aktarılan 12 Milyon TL’lik bir kaynak, 2011 yılı itibari ile bize aktarılan 13 Milyon TL yani toplamda 25 Milyon TL’lik bir kaynağın bu sene nasıl kullanılacağını karara bağlamak üzere bir aradayız.

İlimizin geniş bir coğrafyada yer alması nedeniyle katılımcılarında kalabalık olması normal, yaptığımız işlerde biraz kapsamlı oluyor, dolayısıyla bu toplantılar uzun soluklu olacak. Ben bu çalışma mevsiminin, sezonunun Kastamonu’ya, vatandaşımıza başarı getirmesini, hayır getirmesini diliyorum. Tüm ekip arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Vali Bektaş; “25 Milyon Liralık Kaynağımız Var”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!