Türk Hava Kurumu Türk Milletinin Öz Varlığıdır

featured

Türk Hava Kurumu Tosya Şube Başkanlığı tarafından Köy okulları olan  Tosya Ortalıca, Büyük Sekiler, Ekincik, Akbük Okullarına  ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye yardımı yapıldı. Sağlanan bu destek ile birlikte 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi itibariyle Türk Hava Kurumu, ilçemizde  1000 civarında öğrenciye kırtasiye yardımı ulaştırmış oldu.

 

Türk halkından aldığı güç ve destekler ile ülke havacılığının gelişiminde lokomotif konum üstlenen Türk Hava Kurumu, aynı zamanda şubeleri aracılığı ile bulundukları il ve ilçelerde faaliyetlerini de sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda ve THK Tosya Şehit Er Murat Çökmez İlkokulu Atölyesinde yıl içerisinde sürekli olarak Model Uçak eğitimi veren kurum, aynı zamanda eğitim hayatını sürdüren öğrencilerin bir takım kırtasiye ihtiyaçlarına da yardımcı oluyor. Her yıl belirli dönemlerde Model Uçak Rehber Öğretmenleri vasıtası ile tespit ettiği okullarda belirli ihtiyaçları gidermek için imkânlarını seferber eden Türk Hava Kurumu, 2014  2015 Eğitim Öğretim yılının başından itibaren yaklaşık olarak 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı ulaştırdı. Yapılan plan doğrultusunda Tosya Ortalıca, Büyük Sekiler ,Ekincik, Akbük okulu 1. sınıf öğrencileri için hazırlanan Güzel Yazı Defteri, Boyama Kitapları,Okul Defteri,Kurşun Kalem,Kuru Boya Kalemi, Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi Başkanı Ali ÇİLİNGİR ve Şube Saymanı Ferhat BOZAN tarafından teslim edildi.

TÜRK HAVA KURUMU  TÜRK MİLLETİNİN ÖZ VARLIĞIDIR!
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu Tosya Şube Başkanı Ali ÇİLİNGİR, havacılık faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarını da özveri ve titizlikle yürütmeye çalıştıklarını ileten Başkan ÇİLİNGİR; “Türk Hava Kurumu Türk Milletinin öz varlığıdır. Asıl faaliyet alanı gökyüzü sevdası olan kurumumuz, aynı zamanda sosyal sorumluluk içerikli her türlü çalışmanın içinde yer almıştır. Bizler şube faaliyet alanımız içerisinde kurumumuzu temsil ederken, imkânlar doğrultusunda Türk Hava Kurumunun uzanan eli olmak durumundayız. THK yıllardır halktan aldığı desteği halka geri vererek kamu yararına çalışan bir kurum olma özelliği ile tanınmış ve benimsenmiştir. Bu eğitim dönemi için şu an itibariyle merkez ve köylerinde  1000 civarında öğrencimize ulaştırabildiğimiz kırtasiye yardımlarımıza okullarımızda devam etmek azmindeyiz. Duyarlılık göstererek Türk Hava Kurumunu benimseyen tüm halkımıza, havacılık sevdalılarına ve eğitim camiamızın yılmaz neferleri olan öğretmenlerimize vesile oldukları hayırlı hizmetlerden dolayı Tosya Kaymakamımız Yusuf CIBIR ve Tosya Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu’ya ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

 

Türk Hava Kurumu Türk Milletinin Öz Varlığıdır

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!