Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir’den Özel Eğitim Öğrencilerine Jest

featured

Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Tosya Halk Eğitim Merkezi Özel eğitim sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek yaş pasta ikram etti.

Halk Eğitim Merkezi Özel eğitim sınıfını ziyaret eden İbrahim Demir ile öğrenciler arasında geçen sıcak ve samimi sohbette özellikle Onur Kale isimli öğrencinin Belediye başkanı adayından isteği dikkatlerden kaçmadı. Onur Kale isimli özel eğitim öğrencisi sanatçı İsmail YK’yı çok sevdiğini ve Tosya’ya gelmesini çok istediğini söyledi. İbrahim Demir’de ‘’Belediye Başkanı seçildiğim zaman sana sözüm olsun sanatçı İsmail YK’yı senin yanına getireceğim’’ dedi.

İbrahim Demir burada yaptığı açıklamada ‘’3 Aralık bu özel kardeşlerimizin anımsanması için bir vesile olmanın aksine hayatımızın her anında ve her alanında engellerin ortadan kaldırıldığı bir toplumsal düzenin taçlandığı gün olmalıdır. Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla her bireye sahip çıkmalıyız. Engelli bireylerimize engelsiz yaşam sürdürmek sadece devletimizin değil engelli adayı bir toplum olarak bizatihi bizlerin asli görevidir. Bu inançla, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum’’ dedi.

Halk Eğitim Müdürü Mehdi Tuğrul ve sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin eğitimi ve yapılması istenilen konularda bilgi alan Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir sonrasında öğrencilerle yaş pasta kesti.

Ziyarete Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkanı Adayı İbrahim Demir, İlçe Başkanı Osman Kibar, Kadın Kolları başkanı Rukiye Karasu ve Yönetim Kurulu üyesi Bekir Kefeli katıldı. Tosya Halk Eğitim merkezinde gerçekleşen program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir’den Özel Eğitim Öğrencilerine Jest

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!