Hükümet Konağında çalışmalar devam ediyor

featured

İlçemize inşa edilecek olan yeni hükümet konağı binası için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

1979 yılında yapılan ve yapılan deprem dayanıklılık testinin ardından depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesiyle yenisi yapılmak üzere 2017 yılında yıkılan Tosya Hükümet Konağı binası için çalışmalar hızla devam ediyor.

17 Nisan 2019 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan Tosya Hükümet Konağı hizmet binası için yüklenici firmaya yapım için yer teslimi yapılmasının ardından çalışmalar başladı. Selçuklu Mimarisinin çizgilerini taşıyan ve modern bir yapı olarak inşa edilecek olan Tosya Hükümet Konağı binası için hafriyat çalışmalarına 9 Temmuz tarihi itibariyle start verildi.

Hafriyata başlayan yüklenici firma işi hızlandırarak binanın zemininin sağlamlaştırılması ve sağlam bir zemine inşa edilmesi amacıyla fore kazıkların çakımı ile yapım çalışmaları için düğmeye bastı. Fore kazık çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni hizmet binasının temeli atılarak verilen yapım süresi içinde binayı inşa etmeyi planlayan yüklenici firma tarafında Selçuklu Mimarisi çizgileriyle modern bir bina inşa edilerek ilçemize farklı bir görünüm katılacak.

Hükümet Konağında çalışmalar devam ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!