Tosya Ak Parti’den Sağlıkçılara ve Kolluk Kuvvetlerine 2000 Adet Maske Desteği

featured

Ak Parti Tosya Teşkilatı corona virüsle (covid19) mücadele kapsamında ilçede sahada aktif çalışan kolluk kuvvetlerine ve sağlık çalışanlarına maske ve temel gıda yardımında bulundu.

Dünyayı sarsan covid19 hastalığı nedeniyle ülkemizde alınan tedbirler ilçemizde de kesintisiz uygulanırken, sahada aktif olarak görev yapan kamu görevlilerine Ak Parti Tosya İlçe Teşkilatı tarafından içinde n95 maske, plastik maske ve cerrahi maskeden oluşan toplam 2bin adet maskeyi teslim etti.

Kolluk Kuvvetlerine 400 adet maske

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, yönetim kurulu üyeleri Sinan Zeybek, İsmail Yavuz, Hülya Vanlı, Hatice Çerçialioğlu, Şeyma Okuyucu ile birlikte Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Deniz Pişkin’e corona virüsle mücadelede kolaylıklar dileyen Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor kolluk kuvvetlerine dağıtılmak üzere hayırseverlerin katkılarıyla temin ettikleri 400 adet cerrahi maskeyi ve temel gıda ihtiyaç maddelerini Kaymakam Deniz Pişkin’e teslim etti.

Cerrahi maske ve gıda paketlerini teslim alan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı birlik, beraberlik ve milli dayanışma kampanyasında, sahada aktif görev yapan görevlilerimize verilmek üzere 400 adet cerrahi maske ve gıda yardım paketiyle katılan AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor ile parti teşkilatına ve katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Vefa Sosyal Destek Grubunda ve sahada 24 saat mesaisini geçiren kolluk kuvvetlerimize destek sağlamış oldular. Hem maske hem de temel gıda ihtiyaçları konusunda sahada aktif görev yapan görev yapan görevlilerimizin yanında olduklarını gösterdiler.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyasına katkı sunan AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor ile parti teşkilatına ve tüm Tosyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor ise konuşmasında;  “Elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Emniyet güçlerimize sağlık personeli bizler için biz onlar için varız.  Arkadaşlarımız temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için ev hanımlarının yaptığı tamamen kendi elleriyle yaptıkları pastalar börekler yaprak sarması ayran ve kaba hamurlu kolluk kuvvetleri için 400 adet maske temin ettik. Daha ihtiyaç olursa temin edeceğiz” diye konuştu.

Sağlık çalışanlarına n95 ve plastik maske

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Tosya Devlet Hastanesi ve 112 Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Hastane ve 112 Merkezi ziyaretinde sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Corcor ve yönetim kurulu üyeleri 100 adet n95 maske, 100 adet plastik maske ve yaklaşık bin 400 adet cerrahi maske dağıttı.

Sağlık çalışanlarına Başarlar dileyen Ak Parti heyeti her zaman yanlarında olduklarına dikkat çekerek ihtiyaç durumunda tekrar maske temin edeceklerini ifade etti.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tosya Bölge Trafik Amirliğine giderek görev yapan trafik polislerine maske temel gıda paketi dağıtarak görevlerinde başarılar diledi.

 

 

 

Tosya Ak Parti’den Sağlıkçılara ve Kolluk Kuvvetlerine 2000 Adet Maske Desteği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!