Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci; DSİ Ekipleri Toplulaştırma incelemesine Başlıyor

featured

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü  ekipleri tarafından ilçemizde toplulaştırma incelemesinin başlatılacağını duyurdu.

Köy muhtarlarının toplulaştırma talebi üzerine DSİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek talepleri Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu’na talepleri ileten Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, yaptığı açıklamada taleplerin olumlu olduğunu ve inceleme için ekiplerin ilçemize geleceğini söyledi.

Başkan Dikişci ‘31/01/2023 tarihinde paylaşmıştık’ başlığıyla sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “31/01/2023 TARİHİNDE PAYLAŞMIŞTIK

Geçtiğimiz hafta DSİ Genel Müdür Yardımcımız Sayın Faruk Fıratoğlu’nu makamında yapmış olduğumuz ziyarette dile getirdiğimiz ve sosyal medyada toplulaştırma isteyen köy muhtarlarımızın bizimle iletişime geçmesini bildirdiğimiz Tosya’mızın önemli sorunu olan Arazi Toplulaştırma sorununda, çağrımıza cevap veren yaklaşık 15’e yakın köy muhtarlığının dilekçesi DSİ Bölge Müdürlüğüne teslim edilmiştir. En kısa zamanda bu işlemlerin yerinde incelenmesi için ilçemize, Ankara DSİ Genel Müdürlüğünden uzman kadrolar gelecektir.

“VE TARİHLERDEN BUGÜN”

Genel Müdürlükten, talebimize istinaden 4 kişilik heyet, dilekçe veren mahalle ve köy muhtarlarımızla yarın gün içinde toplantı yapmaya geliyor. Taleplerimizi her zaman takip ediyoruz ve iş bitiriyoruz..

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

“SEVDAMIZ TOSYA”

Hasan Mete Dikişci

AK Parti Tosya İlçe Başkanı” dedi.

Toplulaştırma için yaptıkları taleplerin olumlu karşılandığının altını çizen Başkan Dikişci, bakanlıktan 4 kişilik ekip geleceğini, muhtarlarla toplantı yaparak sahada incelemelerde bulunacağını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci; DSİ Ekipleri Toplulaştırma incelemesine Başlıyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!