Minik Semanur’dan İlk Sevindirici Haber..!

featured

Minik Semanur’dan İlk Sevindirici Haber..!

Gazetemizde geride bıraktığımız aylarda iki kez haberini verdiğimiz minik Semanur’la ilgili yeni ve sevindirici bir gelişmeyi siz okurlarımızla paylaşmak istiyoruz.

Geçtiğimiz Eylül ayında Nafiye ve Ferhat Nerse çiftinin 3. Çocukları olarak Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum Hastanesinde dünyaya geldiğinde üst çene ve dudakları olmadan dünya gelişi ailede şok etkisi yaratmış ve acı bir dramın habercisi olmuştu.

O günlerde bir süre Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı bölümünde tedavi gördükten sonra aileye iade edilmişti.

İşsiz bir anne ve marangoz kalfalığı ile aileyi geçindiren bir babanın bu travmayı tek başına atlatmasını gazetemizde de haberleştirmiş ve hayırsever insanlarımızı bu dramın ortadan kaldırılması için aileye destek olmaya çağırmıştık.

Gazetemiz fikri takip adına konuyu gündeminde tutmaya devam etmiş ve etmeye de devam edecektir.

Geride bıraktığımız hafta 11 Ocak günü Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik cerrahi Servisinde ilk ameliyatını olmuş bulunmaktadır. Edindiğimiz bilgilere göre küçük Semanur’un 5-6 operasyon daha geçirmesi gerekmektedir. Önümüzdeki Şubat ayında kontrole gidecek olan Semanur, bir yıl kadar kontrol altında tutulduktan sonra, yeniden ameliyata alınacak.

Konuya duyarlı hemşerilerimizden ve hayır sahiplerinden ailenin yaşadığı ıstırap ve sıkıntıyı paylaşmak isteyenlerin (0543 857 00 69) nolu telefondan baba Ferhat Nerse ile temas kurabilirler.

Minik Semanur’dan İlk Sevindirici Haber..!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!