MHP’de ilk istişare Toplantısı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla Tosya İlçe Teşkilatı’nda yeni başkan Suat Bazlamaçcı’nın göreve gelmesiyle birlikte oluşturulan yönetim kurulu ilk istişare toplantısı yaptı.

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar’ın da katıldığı geniş katılımlı istişare toplantısı teşkilat binasında gerçekleştirildi. Toplantıya; Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola,  MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Cihan Çetin, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, İl Başkanı Emin Çınar ve beraberindeki misafirlere hoş geldiniz dileklerini ileterek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Önceki dönem ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetler için teşekkür eden Başkan Bazlamaçcı, ilçeye hizmet için çalışacaklarını söyledi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Emin Çınar, yeni başkan Suat Bazlamaçcı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, önceki başkan ve üyelere teşekkür etti. Gündeme ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Başkan Çınar, yapılması gereken çalışmaları anlattı.

Siyasi gelişmeler, ilimiz ve ilçemiz ile ilgili bilgi alış-verişi yanı sıra yeni oluşan MHP Tosya İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin görevlendirilmeleri ile alakalı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı üyelerin talep ve önerileriyle sona erdi.

MHP’de ilk istişare Toplantısı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!