KASGEG’den Basın İlan Kurumu’na Ziyaret

featured

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru’yu ziyaret etti.

Kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam eden KASGEG, bu hafta Basın İlan Kurumu Kastamonu Şubesini ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili görüşlerini dile getiren Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu; ”Basın İlan Kurumu’nun Kastamonu’da faaliyet göstermesi memleketimiz adına önemli bir durum. Bizlerde Basın İlan Kurumu’nun kamu kurum ve kuruluşları ile basın arasında köprü görevini başarılı dile getirmesini memnuniyetle takip ediyoruz. Bizlerde KASGEG ailesi olarak her zaman vefakar basınımızın yanındayız.  Basın İlan Kurumu’nun, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin, Yerel Gazetelerimizin ve emekçi medya çalışanlarımızın memleketimize katkılarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Gösterdikleri misafirperverlik ve derneğimize olan yakın ilgileri içinde Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürümüz Yaşar Kuru’ya ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, ziyaret için Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu’na teşekkür ederek, BİK Kastamonu Şubesinin yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KASGEG’den Basın İlan Kurumu’na Ziyaret

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!