Kaymakam Uğur Ünsal Tosya Ticaret Ve Sanayi Odası’na İade-i Ziyarette Bulundu

featured

Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal Tosya Ticaret ve Sanayi Odası’na idae-i ziyarette bulundu. Kaymakam Ünsal Tosya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Osman Genç ve Genel Sekreter Abdüssamet Erdem tarafından karşılanarak misafir edildi.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Tosya Kaymakamı olarak atanan Sayın Uğur Ünsal odamıza iade-i ziyarette bulundu. Tosya Kaymakamlığımız ve Odamız iş birliğinde yürümekte olduğumuz projeler hakkında istişarelerde bulunduk.

Odamızın Misyon ve Vizyonu, İlçemiz ekonomisin güçlenmesine, sektörel çeşitliliğin sağlanmasına ve istihdamın arıttırılmasına yönelik yapmakta olduğumuz çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgiler verdik.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Uğur Ünsal’a teşekkür ediyorum. Birlikte uyum içerisinde çalışarak güzel işler yapmamız temennilerim ile İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Kaymakam Uğur Ünsal Tosya Ticaret Ve Sanayi Odası’na İade-i Ziyarette Bulundu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!