49 Pide Spor Yetkilisi Şenol MALKOÇ

featured

14. Tosya Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası, 21 Temmuz Çarşamba akşamı oynadığımız müthiş final müsabakası ile son buldu. 49 Pide futbol takımımızın oyuncuları gerek sahaya yansıttığı futbol ve gerekse saha içi ve saha dışı davranışları ile kısa sürede tüm Tosya halkının beğenisini kazanmayı başarmıştır. Final maçında seyircinin yoğun sevgisi ve desteğiyle beraber emeklerinin karşılığını almış ve mutlu sona ulaşmıştır. Öncelikle turnuva boyunca büyük bir özveri göstererek, turnuva faaliyetlerini başarı ile yürütmeye çalışan  tertip komitesi üyeleri, hakemler, diğer tüm görevli ve emeği geçenlere ve turnuva boyunca müsabakaları takip ederek desteklerini esirgemeyen Tosyalı  sporseverlere teşekkür ederiz…

49 Pide ailesi olarak turnuva öncesinde  ve sonrasında tüm gayretimiz Tosya’lı sporseverlere güzel futbol izletebilmek ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil edebilmekti. Saha içinde ve saha dışında örnek sporcu davranışları sergileyerek Tosya sporuna katkı sağlamak amacı ile böyle bir aktiviteye katılma kararı aldık. Bu niyetle çıktığımız yolda öncelikle iyi bir görev dağılımı yaptık. Takımın oluşumu ve Futbol teknik konuları ile ilgili tüm yetkiyi memleketimizin yetiştirdiği Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Aydın ÇAĞLAR hocamıza verdik.  Takımın maddi ve manevi ihtiyaçları ile ilgili tüm işleri ise 49 Pide ailesi olarak gerek biz firma sahipleri gerekse tüm firma çalışanlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalıştık. Her birimiz diğerinin görev alanına karışmadan üzerimize düşenleri layıkıyla yapmaya çalıştık.  Bunları yaparken en büyük yardımcımız birbirimize karşı olan iyi niyet, samimiyet ve güvendi. Bu samimi ve güven ortamında gelişen birlikteliğimiz zamanla bir kartopu gibi büyüdü ve final akşamı  bir sevgi gösterisi olarak bizlere yansıdı. Seyircinin bu ilgisi ve sevgisi bizi fazlası ile gururlandırdı ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlamış olduk.

Turnuva boyunca centilmence mücadele eden tüm takımlara, ayrıca final müsabakasında karşılaştığımız Ev-kap spor sporcu ve idarecilerine gerek müsabaka için gerekse Tosya sporuna yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.  Bu tür etkinliklere ve ilçemiz gençliği için yapılacak sportif çalışmalara daha fazla işverenimizin katkı vermesi ile memleketimizde çok daha güzel sportif faaliyetler düzenlenebileceğine inanıyoruz.
Bu vesile ile turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz…

                                                                                                                                             49 PİDE SPOR YETKİLİLERİ  

Şenol  MALKOÇ & Muharrem ÇELTİKCİ
49 Pide Spor Yetkilisi Şenol MALKOÇ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!