Polis Haftası Kutlamaları Ziyaretle Başladı

featured

Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz beraberinde Emniyet Amiri Göksel Aydın, Polis Memuru İsmail Akdeniz ve Şükrü Doğdu ile birlikte hakim – savcı ve emekli emniyet personellerini ziyaret etti.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıl kutlamalarına ziyaretlerle başlandı. Bir hafta sürecek etkinlikler çerçevesinde heyet ilk olarak Tosya Adliyesi’ne geldi. Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş, Cumhuriyet Savcıları İzzet Kardoğan ve Resmiye Turan Gökçeyi makamında ayrı ayrı ziyaret etti. Emniyet mensuplarından oluşan heyet adliye ziyaretine, Asliye Hukuk Hakimi Osman Tüter’i makamında ziyaret ederek devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz başkanlığındaki heyet adliyeden sonra emekli emniyet personeline ziyaretlerde bulundu.

 Personel ziyaretine emekli Baş komiser Emin Aytaç ile başlayan heyet daha sonra emekli polis memuru Ümit Can Kolay, emekli emniyet personelleri Erdoğan Dağdelen ve Ekrem Erdin’i ziyaret etti. Ziyarette emniyet teşkilatına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz Emniyet Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu söyledi.    Polis Haftası kutlama etkinliklerine Şehit Ailelerini ziyaret ve bugün akşam namazına müteakiben Yeni Cami’de okunacak olan Mevlid-i Şerif ile devam edilecek.  

 

Polis Haftası Kutlamaları Ziyaretle Başladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!