Çınar Evleri Kura Çekimi Yapıldı

featured

ÇINAR EVLERİ KURA ÇEKİMİ YAPILDI

 

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’in Başkanlığını yaptığı S.S. Çınar Evleri Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi’nin kura çekimi Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törenle yapıldı.

Kura çekimi öncesi üyelere bilgilendirme konuşması yapan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin

“İhale sürecinde 7–8 firmanın teklif aldığını ihaleyi 9 milyon 200 bin TL’ye Ankara merkezli EN-AR A.Ş.’nin sahibi Mimar Erdal Savur kazandı. Arkadaşlar pazarlığı bırakmadı fiyat 8 milyon 900 bin TL’ye kadar düşürüldü. Maliyetleri 85 metrekarelik daireler 45 bin TL’den 41 bin TL’ye, 95 metrekarelik daireler 55 bin TL’den 52 bin TL’ye, 105 metrekarelik daireler 65 bin TL’den 62 bin TL’ye, 143 metrekarelik daireler 85 bin TL’den 83 bin TL’ye indirdik.

Üyelerin ödemelerinde zorlanmamaları için bankalarla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Şahin, “Halkbank ile kredi konusunda çok makul oranlarda anlaşma sağladık. 12 aya kadar 0 faizli kredi imkânının yanı sıra 5 yıla kadar %0,68; 10 yıla kadar ise %0,77 oranlarında kredi çekebileceksiniz. Bu oranlar %0.95’ten yapılan pazarlıklar sonucu düşürüldü.” dedi.

Zemin katları çekenlere havuzdan 4 ila 7 bin TL arasında ödeme yapılacağını da ifade eden Belediye Başkan Kazım Şahin, “Büyük ihtimalle devamını yapmayacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum!” dedi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’in konuşmasının ardından üyelerin sorularına geçildi. Daha sonra Tosya Noteri huzurunda kura çekimine geçildi. Kura çekimi esnasında üyelerin heyecanı gözlerinden okundu.

 

Çınar Evleri Kura Çekimi Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!