VALİ BEKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOSTAŞ GENEL KURULU YAPILDI

featured

VALİ BEKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOSTAŞ GENEL KURULU YAPILDI

Tosya Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde, dün Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında TOSTAŞ Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Vali Bektaş başkanlığında Tosya Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde gerçekleşen Genel Kurul toplantısına Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Karahasanoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Tosya Mal Müdürü Kasım Özkara, Tosya SYDV Fon Müdürü Recep Keçeci, AK Parti Kastamonu Millet Vekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Örü, Ali Sarıkayalı, Mhp İl Genel Meclis Üyesi Salih Asil, Belediye meclis Üyesi Aydın Kaynar, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Güvercin ile TOSTAŞ hissedarı hemşerilerimiz katıldı. Genel Kurul toplantısında; yeni Yönetim Kurlu seçildi ve seçilen kurula TOSTAŞ’ın satışı için yetki verildi.

Genel Kurul gündeminin bitimini takiben Vali Bektaş, Kaymakam Türköz ve beraberindeki heyet, %96’sı Kastamonu İl Özel idaresine ait olan TOSTAŞ yeni Yönetim Kuru toplantısı yapıldı. Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Vali Bektaş,  “Tostaş’ ın Genel Kurulunu yaptık, Yönetim Kurulu seçildi. 2009 ve 2010 yıllarının Genel Kurul toplantılarını bu gün yapmış olduk. Yönetim Kurulu da toplandı, TOSTAŞ ın satışına karar verildi. Şartları bilahare duyuracağız. Ama şimdilik satışa çıktığımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama yapacağız” dedi.

 

 

VALİ BEKTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOSTAŞ GENEL KURULU YAPILDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!