Tosya Spor Faaliyetleri Karnesi

featured

2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Tosya’daki Eğitim kurumlarının spor karnesini ele aldığımızda hareketli bir yılı geride bıraktığımızı görüyoruz. İlköğretimler ve Liseler arası sportif faaliyetleri ayrı ayrı kategorilerde ele aldığımızda en çok faaliyete katılmış, öğrencilerini en çok spor yapmaya teşvik etmiş okullar olarak birinci sırayı Sakarya ilköğretim okulu 2.liği Yenidoğan ilköğretim okulu 3.lüğü de Namık kemal i.ö.o.paylaşıyor.

Yazı dizimizin bu günkü bölümünde ilçemizdeki en çok takım çıkarmış 3 okulunu ele alarak giriş yapıyoruz.İlerleyen günlerde tüm okulların başarılarını derecelerini yayınlayacağız.

SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU

Sakarya ilköğretim Okulu Beden Eğitimi Ve Spor öğretmeni Ali ŞENTÜRK yönetiminde Toplamda 22 kategoride takımı müsabakalara hazırlayıp bu müsabakalarda çeşitli dereceler elde ederek ilçede en faal İlköğretim okulu oldu.Okulun Basketbol takımı küçük kızlarda ve Yıldız kızlarda il 3.sü Yıldız erkeklerde de il 3.sü olarak bu alanda ilçemizin en iyisi olduğunu ispatlamış durumda.

Okulunun spor salonu bulunmamasına karşın voleybol,basketbol,badminton gibi salon sporlarında önemli başarılara imza atan Sakarya ilköğretim okulu 100’ün üzerinde öğrenciyi sporcu öğrenci yapmış durumda.

YENİDOĞAN İLKÖĞRETİM OKULU

Yenidoğan ilköğretim okulu Eski Beden Eğitimi Öğretmeni Zeki TAŞ nezaretinde toplamda 10 ayrı kategoride takımlar çıkararak sıralamanın 2.basamağına yerleşmiş durumda. Okulun Kros takımından Küçük erkeklerde Serdar AKILLI il birincisi olarak Sivas’ta düzenlenen Bölge şampiyonasında ilimizi temsil etti. Badminton Yıldız kategorisinde ilçe 1.liği,Krosta tüm kategorilerde ilçe 2.liği,Basketbol’da küçük erkeklerde ilçe 2.liği gibi başarılara imza atarak ilçemizin yükselen değeri haline gelmeyi başarmış görünüyor.

NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU

Namık Kemal ilköğretim okulu Beden Eğitimi Öğretmeni İrfan TÜRKAY gözetiminde toplamda 9 takım çıkararak 3.sıradan kendisine yer buldu.Okulun yıldız erkekler Futbol takımı ilde de 3.lük başarısını elde etmiş durumda.Zaten İlköğretimler arası Futbol müsabakalarında epeydir bileği bükülmüyor Namık Kemal i.ö.o.nun.

Yavuz selim i.ö.o. ve Fatih i.ö.o. 8 takımla,Fevzipaşa i.ö.o. 7 takım,Mehmet Akif Ersoy i.ö.o.da 6 takım,Atatürk i.ö.o.2 takım,Ortalıca ve Dumlupınar i.ö.o.1’er takım çıkararak bu sene yapılan spor müsabakalarına katıldılar.

Tosya Spor Faaliyetleri Karnesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!