Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç

featured

 

 

 

 

AK PARTİ TOSYA İLÇE BAŞKANI NACİ KÜÇÜKMORKOÇ: ‘’DAHA ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN 12 EYLÜL DE EVET’’

 

 

 

 

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,12 Eylül tarihinde yapılacak referandumda, anayasa değişiklikleri için Tosyalı vatandaşlardan destek istedi.12 Eylül’de “Evet” oyunun Türkiye’nin geleceği için hayati önem taşıdığını dile getiren AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, “Referandum önemli. Referandumu bir parti meselesi ya da projesi olarak görmek çok yanlış. Bu ülkenin geleceği için önemli bir fırsat. İnanıyoruz ki Tosya halkı bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip sandıkta evet oyu kullanacak” dedi.

 

 

 

 Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, ‘’Parti olarak etnik kimlik üzerine siyaset yapmadıklarını’’ söyledi. Küçükmorkoç, “AK Parti’nin en büyük ilkelerinden birisi etnik kimlik siyasetine karşı olmasıdır. Bu ülkede her etnik yapıdan gelen veya farklı inanıştan gelen insanlar bir ve bütündür, kardeştir, iç içedir, hısım akrabadır, et ve tırnak gibidir.

Terör örgütü onca terör eylemine rağmen insanımızı birbirine düşürmeyi başaramamıştır. Ama birtakım provokatörler, bir takım karanlık eller, kaos üretmek için insanlar arasındaki ticari ilişkilerden, birtakım şahsi münasebetlerden, kişilerle ilgili farklı anlaşmazlıklardan çok farklı siyasal sonuçlar çıkarma ve insanlarımızı tahrik ederek, provoke ederek farklı noktalara çekme gayretleri var.

 

 

Bu millet sağduyu ve basiret sahibidir, kardeşlikten birlikten yanadır. Bu birlik ve kardeşliği bozmak isteyen kim olursa olsun onlara bugüne kadar fırsat vermemiştir, bundan sonra da vermeyecektir.Anayasa değişiklikleri ile  birlikte, kadınların AB standartlarda anayasal haklara kavuşacaklar.Çocuk istismarının önüne geçilecek. Yaşlılarımızın şehitlerimizin dul ve yetimlerinin, özürlülerin haklarının anayasal teminat altına alıyoruz. İşçilerimize memurlarımıza yeni haklar getiriyoruz. Anayasada ki anti demokratik yasaları değiştiriyoruz. Milletimizin daha özgür daha demokratik bir ülkede yaşaması için 12 Eylülde evet demeliyiz. 12 eylülde yaşananların bir daha yaşanmaması için , darbelere dur demek için evet demeliyiz’’dedi.

 

                                                   Naci Küçükmorkoç

                                               Ak  Parti Tosya İlçe Bşkanı

 

 

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!