Sokak Köpekleri Halkı Tedirgin Ediyor

featured

Sokak köpekleri her geçen gün ilçemizde hayatı tedirgin etmeye devam ediyor.

İlçemizin çözüm bekleyen sorunlarından birisi olan sokak köpekleri her geçen gün çözümsüzlüğe itiliyor. İlçe merkezinden başlayarak, bağlara hatta köylere kadar uzanan sokak köpekleri sorunu halkı tedirgin ederken korkuları da artırıyor.

Vatandaşlar sokak aralarında her an köpeklerle karşılaşma korkusuyla karşı karşıya iken bu durum bağlarda da farklı değil. Sokaklarda sürü şeklinde dolaşan sokak köpekleri bağlarda da sürü ile dolaşarak insanlara korku salmaya devam ediyor.

Her an köpeklerin saldırısıyla karşı karşıya olduklarını belirten vatandaşlar başta şehir merkezi olmak üzere bağlarda da bu soruna bir çözüm bulunmasını bekliyor. Bağına girmek üzereyken köpeklerin saldırısına uğradığını belirten bir vatandaş; “bağın giriş kapısını açmak için araçtan indiğimde köpeklerin saldırdığını fark ettim. Hemen araca binerek saldırıdan kurtuldum. Araç yakın olmasaydı zarar verebilirlerdi. Araçta oturup köpeklerin gitmesini bekledim. Şehir merkezinde olduğu gibi bağlarda da sürü şeklinde geziyorlar. Yetkililerden sokak köpekleri sorununa bir an önce çözüm bulunmasını bekliyoruz” diye konuştu.

İlçemizin çözüm bekleyen sokak köpekleri sorununa vatandaşlar bir an önce çözüm bulunmasını bekliyor.

Sokak Köpekleri Halkı Tedirgin Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!