Ebru Nur Ateş Avukatlık ve Sümeyra Ateş Diyetisyenlik Bürosu Açıldı

featured

Hukukçu Ebru Nur Ateş’in Avukatlık Bürosu ve Diyetisyen Sümeyra Ateş’in Diyetisyenlik Bürosu hizmete girdi.

Önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş’in hukukçu kızı Ebru Nur Ateş’in Avukatlık Bürosu ve diyetisyen gelini Sümeyra Ateş’in Diyetisyenlik Bürosu dualarla açıldı.

Açılaşa Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ve parti yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, meslektaşları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Mer’aş-i Abdurrahmanpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Emin Gemalmaz tarafından yeni açılan işyerlerinin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, önceki dönem Belediye Başkanı Kazım Şahin, önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Avukat Ebru Nur Ateş ve Diyetisyen Sümeyra Ateş birlikte kesti.

Açılışta misafirlerle tek tek ilgilenen Ateş Ailesi katılımlarından dolayı teşekkür etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten misafirler Avukat Ebru Nur Ateş ve Diyetisyen Sümeyra Ateş’e bereketli ve bol kazançlar diledi.

Ateş Ailesinin Avukatlık ve Diyetisyenlik Bürosu Kastamonu Caddesi Gaziantep Baklavacısı üstünde hizmet verecek.

Açıksöz Gazetesi olarak Ateş Ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletir, bereketli ve bol kazançlar dileriz.

Ebru Nur Ateş Avukatlık ve Sümeyra Ateş Diyetisyenlik Bürosu Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!