Kupalar Törenle Verildi

featured

Amatör Haftası etkinlikleri kupa töreniyle sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen okul sporları kupaları törenle verildi. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ceylan Çayır, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Kesgin, okul müdürleri, beden eğitimi öğrencileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kaymakam Deniz Pişkin ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende Tosya Belediyesi tarafından ilçemiz okullarına kazandırılan masa tenisi masası ile Tosya Kaymakamlığı tarafından kazandırılan raket ve pinpon topları Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu tarafından verildi.

Törende hafta anısına Kaymakam Deniz Pişkin Gazetesi Hüsnü Acar ile masa tenisi müsabakası yaparak spora verdiği desteği gösterdi.

Tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kupalar Törenle Verildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!