Başkan Kavaklıgil, Hocaimat Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

featured

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil sorunların yerinde tespiti, çözüm noktasında ilgili birimlerin yapması gereken çalışmaları belirlemek amacıyla Hocaimat Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Şehrin en üst noktasında yer alan Hocaimat Mahallesini Mahalle Muhtarı Şamil As ve ilgili birim müdürleri ile gezen Başkan Kavaklıgil mahalle sakinleriyle de sohbet ederek taleplerini dinledi. Özellikle toprak kayması olan bölgelere eğileceklerini belirten Başkan Kavaklıgil 2 etap TOKİ çevresinde yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Başkan Kavaklıgil; “ Elimizden geldiğince mahallelerimizi ziyaret ederek hizmet götürme çabası içindeyiz. Mahalle ziyaretleri sırasında hemşehrilerimizle bir araya gelme imkanı buluyor ve direk kendilerinden talepleri dinliyoruz. İç içe olduğumuz değerli hemşehrilerimizle, birlikte yönetim anlayışı da gelişiyor ve her zaman ulaşılabilir bir belediyecilik sistemi içinde olduğumuzu tüm gönül dostlarımıza vurguluyoruz. Amacımız güzel ilçemizin her noktasına hizmet götürebilmek ve bunu birlikte başaracağız” dedi.

Başkan Kavaklıgil, Hocaimat Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!