Adalet Sarayına Doğru Bir Adım Daha

featured

Adalet Sarayına doğru bir adım daha

Sesi gür çıksa da, heybeti dosta güven, düşmana korku salsa da Mehter Takımı öyle acil hareket etme kabiliyetinden yoksun yapısı ile menzile kolay ulaşamaz. Tıpkı biz Tosyalıların Adalet Sarayının heybetli yapısına ulaşmada bir türlü yol alamayışımız gibi. Yıllardır hep söylenir durur da her nedense Tosya bu saraya bir türlü yaklaşamaz. Nihayet bu iktidar döneminde beliren yeşil ışık, bir umut gibi görülmüşse de, onun da sonuna varmak yine bürokratik mekanizmanın ayak sürümesiyle korkarız bir sonraki döneme sarkacak gibi.

1 Temmuz 2010 günü toplanan Tosya Belediye Meclisi, gündeminde yer alan İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Metin Yüksel Karakaş Caddesi’nde bulunan 12 numaralı parselin Adliye Sarayı yapılmak üzere şartlı olarak 5(beş) yıl süreyle Adalet Bakanlığına tahsisini daha önce yapmış olduğunu; arsanın yetersizliğine istinaden Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığının talebi doğrultusunda 14 nolu parselinde şartlı 5(beş) yıl süreyle şartlı tahsisini görüşüp karara bağladı.

Toplam 5000 m2’lik alanda yapımı düşünülen Adalet Sarayının bir an önce gerçekleşmesi dileklerimizi iletirken, bu kez işin sürüncemede bırakılmaması için gerekli hassasiyetin de gösterilmesini hemşerilerimiz adına tüm ilgililerden beklediğimizi bir kez daha hatırlatalım.

 

Adalet Sarayına Doğru Bir Adım Daha

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!