Kutlama Mesajı

featured

Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü  kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev bilinciyle çalışan Jandarma Teşkilatımız, köklü ve başarılı geçmişinden aldığı güçle geleceğe hazırlanmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Jandarma Genel Komutanlığımız, sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerle yüksek vazife şuuruyla üstlenmiş olduğu görev ve  sorumlulukları her zaman aynı özveri, azim ve kararlılıkla yerine getirmeye devam etmektedir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşaması için, yeri geldiğinde canını feda etmekten çekinmeksizin her yerde ve her şartta, görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatı, güvenliğimizin sağlanması konusunda gösterdiği kahramanlığın yanı sıra, üstün hizmet anlayışıyla kendisini sürekli geliştirmektedir.

Yurdumuzun her köşesinde,  Silahlı Kuvvetlerimizin halka açılan penceresi konumunda olan, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyerek halkımızla bütünleşen Jandarma Teşkilatında, aynı zamanda özellikle tarihi ve kültürel mekanlar, çevre, doğal hayat ve yaban hayvanlarının korunması konusunda da önemli çalışmalar yapılmakta ve bu çalışmalar takdirle karşılanmaktadır.

Bu düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının bu gurur gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, her zaman azim ve fedakarlık dolu çalışmalarla, görev yapan Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarını tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

 Şe

hmus GÜNAYDIN
            Vali

Kutlama Mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!