Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Doğramacı

Kıymetli Hemşehrilerim

Öncelikle içinde bulunduğumuz yerel seçim sürecinin, ülkemize, milletimize ve özellikle Kastamonu ve Tosya’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.

08 Temmuz 1980 tarihinde Almanya’nın Ebingen şehrinde doğdum ve Tosya’nın bereketli topraklarında büyüdüm. Tosya’nın bir evladı olarak, bu güzel şehrimizin değerine değer katma sorumluluğuyla karşınızdayım. Ailemle birlikte; evli ve üç çocuk babası olarak, bu topraklara olan sevgimiz ve bağlılığımızla, sizlere hizmet etmek için yola çıkıyorum.

Eğitim hayatıma Tosya’da başladım ve ticaret dünyasına erken yaşlarda adım attım. İnşaat sektöründen otomotive, maden işletmeciliğinden uluslararası nakliyata kadar birçok sektörde deneyim kazandım. Bu süreçte, Tosya’nın ekonomisine katkı sağlamak ve kalkınmasına destek olmak adına önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunuyaşadım.

Siyasi kariyerimde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı ve belediye meclis üyeliği gibi sorumluluklarla, siyasetin halkımıza daha etkin ve nitelikli hizmet sunmasına katkı sağlamaya çalıştım.

Sivil toplum çalışmalarında Tosya’nın kalkınması için çaba harcadım. Tosya Ticaret Odası yönetim kurulu üyeliği, KASGİAD yönetim başkan yardımcılığı ve Tosya Belediye Spor yönetiminde aktif rol aldım. Ayrıca, topluma hizmet etmek adına çeşitli projeleri hayata geçirdim, özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle Tosya halkına destek olmanın gururunu yaşadım.

Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültüre kadar her alanda Tosya’nın daha ileri taşınması ve “Marka Şehir Tosya” vizyonunu hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım. Belediyecilik anlayışımda liyakat, şeffaflık ve hesap verebilirlik esas olacak. Tosya’nın her bir sakinine ulaşılabilir olacağımı, talepleri dinleyip çözümler üreteceğimi taahhüt ediyorum.

Hep birlikte, milli ve manevi değerlerimizi en üst düzeyde yaşadığımız bu güzel şehrimizi daha da ileri taşıyacak, geleneklerimizi geleceğe taşıyarak, teknolojinin sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, Tosya’yı Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri haline getireceğiz.

Allah’ın izniyle aday olur ve sizlerin destekleriyle Belediye Başkanı seçilirsem, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğim. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Allah’a emanet olun.

 

Saygılarımla,
Fatih Doğramacı
Ak Parti Tosya Belediye Başkan Aday Adayı

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Doğramacı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!