Orman Endüstri Mühendis Adayları Tosya’daydı

featured

Orman Endüstri Mühendis Adayları Tosya’daydı   

Kastamonu  Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri Doç.Dr .Saim ATEŞ ve Yrd. Doç.Dr.Hakan AKYILDIZ eşliğinde önce Tosya’mızın ilk  ve  modern kontrplak tesisi olan TKS(Tosya Kontrplak Sanayi)’ni  gezdiler. Tesis yöneticisi İsmail ÖZPEKMEZCİ ve üretim sorumlusu Ağaç işl. End.Müh. Mustafa YAMAK tarafından fabrika, üretim ve ürünler hakkında bilgilendirildiler.

Yetmiş kişilik öğrenci grubu, fabrika gezinin ardından ahşap sektörünün hammadde teminini sağlayan Orman İşletme Müdürlüğü  Üçoluklar  orman deposunu ziyaret ettiler. Burada konuk öğrencilere Yeşilgöl Orman İşletme Şefi Melek KANAL tarafından kontrplak sanayiinde hammadde kaynağı olarak kullanılan emvalin  üretim aşamaları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca yardımlarından ötürü Orman İşletme Müdürü Cengiz DİK, Tosya Orman İşletme Şefi Mehmet KANAL ve Melek KANAL’a teşekkürlerini sundular.

Gezi sonunda piknik yapan genç mühendis adayları Tosya’yı çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini dile getirdiler.

 

Orman Endüstri Mühendis Adayları Tosya’daydı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!