Kaymakam Deniz Pişkin; Dipsiz Göl cennetten bir köşe…

featured

Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizin doğal güzelliklerini yerinde görmek ve güzel bir hafta sonu tatili geçirmek için Dipsiz Göl’e giden Kaymakam Deniz Pişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hafta sonunda Dipsiz Göl’e giden Kaymakam Deniz Pişkin; Dipsiz Göl’ün ilçemiz için önemine dikkat çekerek hafta sonu güzel bir tatil yapmak isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu söyledi. Kaymakam Deniz Pişkin gazetecilere yaptığı açıklamada;  “Burası ne Bolu’nun Abant’ı ne de Trabzon’un Uzungöl’ü… Burası Tosya’nın Dipsiz Göl’ü…

Yaz sıcağında içinizi serinleten tertemiz havasıyla ve eşsiz doğanın kalbindeki rengârenk çiçekleriyle Dipsiz Göl cennetten bir köşe… Çam ve köknar ağaçlarından oluşan sık bir orman, patika yollar, bol oksijen ve doğayla iç içe bir hafta sonu tatili için mükemmel bir tercih. Göl kıyısındaki ahşap iskelede, göle nazır hamaklarda sadece doğanın sesiyle dinlenebilir, büyük çam ağaçlarının serin gölgesinde semaver çayınızı yudumlayabilir veya bungalow evlerde deliksiz ve serin bir uykuya dalabilirsiniz.

Tosya’ya sadece 25 km uzaklıktaki bu saklı bahçede, renklerin doğaya en yakışanlarını bir arada bulacaksınız. Gelmelisiniz, görmelisiniz… “ dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin; Dipsiz Göl cennetten bir köşe…

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!