TOSYA-DER’den Kaynaşma Yemeği

featured

Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hemşerilerine birlik ve beraberlik, kaynaşma yemeği düzenledi.

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TOSYA-DER) geleneksel “Tosyalılar Birlik, Beraberlik ve Hemşehrilik Yemeği”ni geçtiğimiz hafta sonu Ankara Konağında gerçekleştirdi.

Ankara Konağı’nda düzenlenen kaynaşma yemeğine; Dışişleri Bakan Yardımcısı hemşerimiz Faruk Kaymakcı, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü hemşerimiz Mücahit Civriz, PTT Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Ali İhsan Karaca, Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Orman Genel Müdürlüğü İç Anadolu Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Tuncay Porsuk, DSİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Parlak, Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Özgür Tel, Aile se Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Şube Müdürü hemşerimiz Davut Zat, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Erdinç Yazıcı, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Güler, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü hemşerimiz Ayhan Işık, Adalet Bakanlığı’ndan Hakim İsa Toğrul, Enerji Uzmanı Yüksek Mühendisi Dr. Mustafa Karakaya ve Enerji Uzmanı Aytunç Akça, Orion Yayınları Sahibi Veli Kondak ile Tosya-Der Başkanı İlhan Sertkale ile tüm yönetim kurulu üyeleri ile ilçemizden Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Kargı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, KASDERFED Genel Başkanı Hasan Şen, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken ve Başkan Vekili Kadri Eken, Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü, Çifter Köyü Muhtarı Ekrem Eski, işadamı İsmail Bolat ve Ankarada ikamet eden hemşehrilerimiz katıldı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen TOSYA-DER Başkanı İlhan Sertkale ve ekibi katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan İlhan Sertkale’nin yaptığı selamlama konuşmasının ardından konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya’da güzel şeyler oluyor diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gecede konuşan Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin de Tosya hakkında bilgi vererek Tosya’ya hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Gecede konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı hemşerimiz Faruk Kaymakcı  Tosyalı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Devlet kademelerinde uzun yıllar yurt dışında hizmet ettim ama Tosya ile bağımı ve ilgimi hiç kesmedim, yakından takip ettim. Tosya’ya hizmet etmek benim için bir görev ve zevktir. Bakanlık olarak Tosya’nın dış dünyada tanıtımı noktasında belirlediğimiz bazı hizmetler var, onları Kaymakam bey ve belediye başkanımızla istişare ediyoruz. İnşallah yakın zamanda icraata geçirirsek Tosya’nın dünya ülkelerinde tanınmasında önemli bir gelişme olacaktır” dedi. Dernek yöneticilerine başarı dileklerinde bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Faruk Kaymakçı, tüm Tosyalı hemşerilerine selam ve sevgilerini iletti.

TOSYA-DER’den Kaynaşma Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!