E-80’de yoğun denetim ölümlü kazaları önledi

featured

E-80’de yoğun denetim ölümlü kazaları önledi

 Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinin üstün gayretleri sayesinde,kurban bayramında D100 uluslararası karayolunda ölümlü kazalar meydana gelmedi.

Tosya’nın hemen yanı başından geçen D100 uluslararası karayolunda her bayram bir çok trafik kazası meydana geldi ve bu kazalarda bir çok kişi hayatını kaybetti.

D100 uluslararası karayolunda devam eden duble yol çalışmaları neticesinde trafik kontrollü olarak tek şeritten verilmesi, Kurban Bayramında yakınlarını görmek için memleketlerine giden insanlar için ayrı bir sorun oldu.Bu sıkıntılı durumun yolu kullanan araçlara en asgari şekilde yansıması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik ekiplerinin şehir içi ve D100 uluslararası karayolundaki üstün gayretleri çalışmaları  bir çok kazayı önledi. Tosya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı ve Tosya Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Yasin Solmaz’ın Kurban Bayramında Trafik ekiplerinin uygulamalarında bizzat ekiplerin başında bulunması personele yoğun mesailerinde manevi destek oldu.

Trafik ekipleri tarafından,D100 uluslararası karayolunu kullanan araçlar durdurularak araç ve sürücüye ait bilgiler kontrol ediliyor.Şüpheli davranış sergileyen yada şüphelenilen kişiler için ise ayrıca GBT araştırması yapılıyor.Uygulamalardan memnun olan sürücü ve yolcular,’’Can ve mal güvenliğimizin sağlandığı bu kontrolleri yapan görevlilere çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizde kentleşme ve araç sayısındaki hızlı artışın sonucu olarak, günümüzde şehir içi ve şehirler arası yolların ihtiyacı karşılaması için yapılan düzenlemelerin yanı sıra, bu yollardaki trafiğin kontrolünün önemi gün geçtikçe artmaktadır.Ülkemizde meydana gelen kazaların önemli bir nedeni de alkollü olarak araç kullanılmasıdır. Alkol alarak araç kullanmanın trafik kazalarına yol açması, alkolün kullananlar üzerindeki  uyarıcı ve uyuşturucu etkisi nedeniyle kendilerini ve  bizleri tehlikeye atmasına sebebiyet vermektedir.Sevdiklerimize kavuşmak için yoğun olarak kullandığımız yolda, yapılan kontrollerde bu kıstaslara dikkat edilmesi sayesinde bizler güvenle yolculuğumuzu yapıyoruz’’dediler.

Mehmet Ulusoylar

 

E-80’de yoğun denetim ölümlü kazaları önledi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!