Sosyal Yardımlaşma Vakfına Üye Seçimi

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na üye seçimi yapıldı.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından seçilen köy ve mahalle muhtarları vakfa üye seçmek için toplandı. Kaymakam Deniz Pişkin’in başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, Özel İdare Müdürü Mustafa Kayacı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Örü, Şerafettin Çiçek ve Cihan Çetin ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

İlçe Halk Kütüphanesi’nde yapılan toplantı saat 13:30 da başladı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması Kaymakam Deniz Pişkin tarafından yapıldı. Seçimi kazanan muhtarları tebrik edip başarılar dileyen Kaymakamımız, ” ilçemize yakışır şekilde huzur ve güven içerisinde bir seçimi geride bıraktık. Görevler şüphesiz bir bayrak yarışıdır. Milletimize hizmet yolunda sizden önce görev yapmış muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki görevi devralmış muhtarlarımız hizmetleriyle bu kubbede hoş bir seda bırakacaktır. Kapılarımız ve telefonlarımız 24 saat açık. Köy ve mahallelerimizin emniyet ve asayiş, fakir fukaralara ulaşılması, hizmet ihtiyaçları için sürekli temas içerisinde olacağız. İlçe halkımıza en iyi hizmeti hep birlikte sunacağız.” dedi.

Yeni seçilen muhtarlara rozetlerin takılmasının ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine muhtar üye seçimlerine geçildi.

Mahalle muhtarlarından tek aday olan Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük oy birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Muhtar üye seçilirken, köy muhtarlarından  aday olan  Refik Eşit, Galip Ulusoğlu ve Hayrettin Gül arasında seçim yapıldı. Yapılan seçimde Hayrettin Gül 9 oy ve Galip Ulusoğlu 18 oy alırken en fazla oy alan Yenidoğan Köyü Muhtarı Refik Eşit  26  oy alarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına muhtar üye seçildi.

Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük ve Yenidoğan Köyü Muhtarı Refik Eşit 2019 yılı için Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’ne muhtar üye olarak seçildiler.

Kaymakam Deniz Pişkin, toplantının sonunda muhtarlara Türk Bayrağı rozeti takarak çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Yardımlaşma Vakfına Üye Seçimi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!