“Paylaşalım” Projesi Basın Açıklaması

featured

“Paylaşalım” Projesi Basın Açıklaması

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Paylaşalım” isimli bir proje ile İlçemizdeki öğrenci ve yetişkinlere dönük bir kampanya başlatmış bulunmaktadır.

Dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz tafrafından tanıtımı yapılan proje hakkında yapılan açıklama şöyle:

“Kaymakamımız Sayın Mehmet TÜRKÖZ’ ÜN katkıları ve onayı ile; İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarımızın kütüphanelerini zenginleştirmek, tamamen okuma, kavrama ve okuduğunu anlamaya dayanan sınav sisteminde öğrencilerimizin daha fazla kitaba ulaşmaları ve okumalarını sağlamak için “PAYLAŞALIM” isimli Kitap Toplama Projesini 20.01.2011 tarihinden itibaren başlatıyoruz.

Projemizin hedef kitlesi, ilköğretim ve ortaöğretimde okumakta olan öğrencilerimizi ve ilçemizde görev yapmakta olan tüm kamu personelini kapsamaktadır.

Proje kapsamında ilçemiz kurumlarında çalışan personellerden ve halkımızdan okullarımız için gönüllülük esasına dayalı olarak kitap bağışında bulunmaları istenecektir. Kampanya ya ilköğretim ve ortaöğretim seviyesinde öğrencilere yönelik kitaplar verilebileceği gibi yetişkinlere yönelik son bir yıl içinde alınıp okunmuş olan kitaplarda verilebilir. Toplanan tüm kitaplar Müdürlüğümüzde oluşturulan birimde okul seviyelerine göre tasnif edilip okul kitaplıklarına dağıtılacaktır. Yetişkinler için toplanan kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde oluşturulacak kitap havuzunda tüm kamu personelimizin okumalarına yönelik hizmete sunulacaktır.

Toplanan kitaplar ve kamu personeline yönelik oluşturulan Kitap Havuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz web sitesinde http://tosya.meb.gov.tr  yayınlanacak, kitap okumak isteyen personel listedeki kitaplardan tutanak ile aldığı kitabı okuyabilecektir.”

Kampanya irtibat:

Nuri Erdem  İlçe MEM EBİTEFO Tel: 3663131939 dahili 19 Cep 5053599622

e-posta: tosya37@meb.gov.tr 

 

“Paylaşalım” Projesi Basın Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!