Yılmaz Kaymak Muhtar Adaylığını Açıkladı

featured

Yılmaz Kaymak düzenlediği basın toplantısında ilçemiz Yunus Emre Mahallesinden Muhtar Adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024 yerel yönetimler seçimlerinde İlçemiz Yunus Emre Mahallesinden Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Yılmaz Kaymak, Hotel Doğramacı Teras’ta kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Yunus Emre Mahallesinin ilçeye açılan giriş kapısı olduğunun altını çizen Muhtar Adayı Yılmaz Kaymak, aynı zamanda misafirlerin giriş kapısı olarak kullandığı bir vitrin olduğunu söyledi.  Muhtarlığın yalnızca yeni sokaklardan, yeni kaldırımlardan ve mühür basmaktan ibaret olmadığını düşündüğünü ifade eden Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Kaymak yaptığı açıklamada; “Kıymetli Basın Mensupları aylar öncesinde yan yana geldiğimizde veya sohbet ortamında Yunus Emre Mahallesi ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşırken hep şunu söyledim. Ben açıklamalarımı yerinden yani görev alanımızın merkezinden yapacağımızı söyledim. İşte bugün merkezinden Yunus Emre Mahallesinden sizlere sesleniyorum. Öncelikle geçtiğimiz gün kutladığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tekrardan kutluyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Yunus Emre Mahallemiz Çorum-Samsun Kavşağında vatandaşlarımızın, ilçemize gelen misafirlerimizin giriş kapısı olarak kullandığı çok önemli bir vitrindir. Mahallemiz hızla gelişen, nüfus ve yapılaşmada gerçekleşen hızlı gelişmeyle birlikte genel sorun ve ihtiyaçlarda bu derece artmış, ancak sorun ve ihtiyaçların karşılanması konusunda eksiklikler olduğu görülmektedir.

Muhtar adayı olmamın en büyük sebebi mahallemizin sakini değil sahibi olmak, nasıl mı; Bilgi ve birikimim, yöneticilik tecrübem, konumum, çevrem ve konulara hâkim olmam sayesinde neyin ne zaman kimden nasıl isteneceğini çok iyi biliyorum. Muhtarlık görevinin gönül işi olduğunu, yalnızca mühür basmaktan ibaret olmadığını düşünüyorum.

Yunus Emre Mahallesi sakinlerinin kültürel ve eğitim düzeyi yüksek, sorgulayan bir yapıya sahip, yaşamış olduğu topluma sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde hizmet etmeyi kendine görev sayan ve mahallesi adına kendisini en iyi temsil edebileceği kişiye oy vereceğine inanıyorum.

Amacım doğruluk ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde halka hizmet, hakka hizmet anlayışı içerisinde, ülkesini, bayrağını, halkını seven, kararlı ve dürüst, haktan ve adaletten yana hizmet vermek için, yetim hakkı yemeyen ve yedirmeyen, prensipler içerisinde onurlu ve gururla çalışarak Yunus Emre Mahallemize kalıcı izler bırakmaktır.

Sevgi diliyle yola çıktık. Kötüleyen değil, birleştirici ve yapıcı olacağım. Dışlayan değil, kucaklayan olacağım. Hakkı ve hukuku unutan değil, hatırlatan olacağım. Yunus Emre Mahallesinin sakinleri bana oy verdiklerine asla pişman olmayacak. Yaşlıların evladı, küçüklerin ağabeyi, büyüklerin kardeşi olacağım.

Artık günümüzde Muhtarlığın yalnızca yeni sokaklardan, yeni kaldırımlardan ve mühür basmaktan ibaret olmadığını düşünüyor;

Daha çok iletişim,

Daha çok fikir sorma,

Daha çok hesap verme,

Daha çok değer verme,

Daha çok kendini değerli hissetme,

Daha çok “İNSAN ODAKLI” modern bir Muhtarlık hedefliyorum.

Temiz ve gelişmiş Yunus Emre en büyük idealimizdir. Hepimiz Yunus Emre’nin gölgesindeyiz ve bu mahalleyi dert edinenleriz. Birlikteliğe daha çok ihtiyacımız var. Ayrışmayalım birleşelim. Azalmayalım çoğalalım. Yol bizim. Gelin hep beraber yürüyelim.

Çok kıymetli yol arkadaşlarımızla Mahallemiz için kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesi ve hizmette öncü olmak adına Yunus Emre Mahallesini geleceğe taşıyacak güç, donanım ve kararlılıkla, daha iyiye daha güzele, yeni bir başlangıca HİZMET İÇİN BEN HAZIRIM, DEĞİŞİME HAZIRMISINIZ…? diyerek Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığına aday olduğumu bilgilerinize sunarım.

Tosya Belediye Meclisi Kararıyla 2003 yılında Dilküşah Mahallesinden ayrılarak Yunus Emre ismini alan mahallemizde ilk seçimlerden bugüne kadar görev yapmış olan Mustafa GÖRMÜŞ, İsmail CEBECİ, Rahmetli Mehmet ŞEN, Metin KAPÇI ve Elvan NATUR muhtarlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ülkemiz, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle yeni bir seçim sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu vesileyle Yerel Yönetimlerde görevlere talip olan Belediye Başkan adaylarımıza, Belediye Meclisi Üyesi adaylarımıza, İl Genel Meclisi Üyesi adaylarımıza, 23 Mahallesi ve 54 Köyü ile Muhtar adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, seçim sonuçlarının şimdiden Ülkemiz ve Tosya’mız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

YILMAZ KAYMAK

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı” dedi. 

YILMAZ KAYMAK KİMDİR? 

23 Aralık 1966 tarihinde Tosya’da doğdu. İlkokulu Tosya Namık Kemal İlkokulu, Liseyi Tosya İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1992-93 yıllarında Askerlik görevini yaptı. Askerlik dönüşü iş hayatına atıldı. S.S. Tosya Ağaç İşleri Küçük Sanat Kooperatifi ve Tosya Marangozlar Odasında Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Tosya Belediye Başkanlığında Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Tanıtım, Medya, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu olarak görev yaptı. Zabıta Müdürlüğü Yazı İşleri Servisinde 21 yıl görev yaptıktan sonra 15 Mart 2020 tarihinde emekli oldu. İlçede kurulu bulunan Tosya Altınkuşak Spor Kulübünde Futbol, Basketbol, Voleybol ve Taekwondo branşlarında amatör sporcu olarak mücadele etti. Tosya Altınkuşak Spor Kulübü, Tosya Belediyespor Kulübü, Kastamonu 1966 Spor Kulübü ve Kastamonu Mavi Yıldız Gençlik ve Spor Kulübünde uzun süre yöneticilik yaptı. İlçede düzenlenen Tosya Ligi Halı Saha Futbol Turnuvalarının 20 yıl süreyle Tertip Komitesi Üyeliği ve Genel Koordinatörlüğünü yaptı. Tosya’da Eğitim-Kültür-Tanıtım ve Sosyal alanlarda faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarında üyelikleri mevcuttur. Türkiye Muhtarlar Derneği Tosya Şubesinin 25 yıldır Fahri Genel Sekreterliği görevini yapmaktadır. Halen Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Üst Kurul delegesidir. Belediye-İş Sendikası Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Üst Kurul Delegesi olarakta görev yapmaktadır. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Yılmaz Kaymak Muhtar Adaylığını Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!