Yaz Kursları Kayıtları Bugün Sona Eriyor

featured

Okullar hayat olsun projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nde İngilizce ve Keman kursları açılıyor.

Tosya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirebilmeleri ve müzikal çalgıları öğrenebilmeleri amacıyla ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında yaz kursları düzenliyor. Öğrenciler için düzenlenen yaz kurslarında kayıtlar bugün sona eriyor.

Proje kapsamında açılacak olan İngilizce Kursu 96 saat olacak ve Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 13.30-16.00 saatleri arasında verilecek. 15 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olan İngilizce Kursu 10 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Kurs İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde İngilizce Öğretmeni Lale Aşçı tarafından verilecek.

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında yaz döneminde açılan bir diğer kursta keman kursu.  Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 13.30-17.00 saatleri arasında verilecek olan kurs toplam 96 saat. 15 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olan keman kursu 11 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Kurs Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda Öğretmen Mustafa Cengiz Erkula tarafından verilecek.

İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde yaz döneminde yetişkinler için açılacak olan İngilizce kursu. A1 seviyesinde verilecek olan İngilizce Kursu Pazartesi hariç haftanın dört günü devam edecek. Saat 10.00 da başlayacak olan kurs 12.30 da sona erecek. Toplam 120 saat olan kurs 15 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 24 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Kursların bitiminde A1 seviyesinde verilen İngilizce kursuna katılan kursiyerlere sertifika verilirken yaz kurslarına katılan öğrencilere katılım belgesi verilecek. A1 seviyesinde verilecek olan İngilizce kursunun kayıtları bugün sona erecek.

Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde 2014-2015 eğitim öğretim yılında açılacak olan kurslar içinde kayıtlar başladı.  2014 Eylül ayını beklemeden katılmak olan kursiyerler kayıtlarını yaptırabilecekler.

Yaz Kursları Kayıtları Bugün Sona Eriyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!