Görkemli Veda Yemeği

featured

Tosya’da Görkemli Veda Yemeği

 

Tosya’da evvelki gece iki önemli kurumda görev yaparken meydana gelen görev değişikliği nedeniyle görevlerinden ayrılan yöneticilere Tosya Kaymakamlığı tarafından Doğramacı Hotel’de bir veda yemeği düzenlendi…

Akşam saat 19:00’da başlayan veda yemeğine Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Nadir Sağpazar, Tosya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aktaş, Garnizon Komutanı Himmet Polat, Ak Parti Tosya İlçe başkanı Naci Küçükmorkoç, çeşitli kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Tosya Emniyet Müdürü iken emekli olan Nadir Sağpazar ve İlçe Tarım Müdürü iken Çankırı Tarım İl Müdürlüğü’ne atanan Metin Karaoğlanoğlu’nun ayrılışları nedeniyle düzenlenen veda yemeği Doğramacı Hotelin yemek salonunda canlı müzik eşliğinde devam etti.

Yemek sonrasında Kaymakam Arslan Yurt, veda gecesinin anlam ve önemini belirten konuşmasında “İlçemizdeki iki kurumda görev yapan ve artık bizlerden ayrılacak olan kurum amirlerimiz için toplanmış bulunmaktayız. İlçe Tarım Müdürümüz Metin Karaoğlanoğlu ve Emniyet Müdürümüz Nadir Sağpazar’ın veda gecesi yemeğine katılımlarınız için teşekkür ederim. İlçemize bulundukları süre içinde katkılarından ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, Metin Karaoğlanoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyorum. Nadir Sağpazar’a da sivil hayatında mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

Kaymakam Arslan Yurt’un konuşmasının ardından plaket ve hediye törenine geçildi. Nadir Sağpazar’ın plaketini Kaymakam Yurt , Metin Karaoğlanoğlu’nun plaketini Belediye Başkan Kazım Şahin takdim etti. Nadir Sağpazar’ın hediyesini Tosya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aktaş, Metin Karaoğlanoğlu’nun hediyesini ise Garnizon komutanı Himmet Polat takdim etti.

Ardından Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, “Bu gece hem hüzünlü hem de sevinçli duyguları bir arada yaşıyoruz. Hüzünlüyüz çünkü sevdiğimiz ve başarıyla görev yapan iki değerli kurum amirimiz ilçemizden ayrılıyor; sevinçliyiz, çünkü Tosya dışında da bir kapımız daha olacak. Tosya’ya verdikleri hizmetlerden dolayı Metin Karaoğlanoğlu’na ve Nadir Sağpazar’a Tosya adına çok teşekkür ediyor ve ileriki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Şahin’in ardından Nadir Sağpazar’ın konuşurken oldukça duygulandığı gözlerden kaçmadı. Sağpazar yaptığı konuşmada, “Bu gecenin hazırlanmasında katkısı olan Tosya Kaymakamı Arslan Yurt’a ve katılımlarınızdan dolayı sizleri saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Uzun ve zor bir maratonu kazasız belasız bitirmenin sevincini yaşarken teşkilattan, ilçeden ve sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Tüm çalışanlara kazasız belasız emeklilikler diliyorum. Yolunuz düşerse mutlaka beklerim, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım. Artık Aydın’dayım. Bu süre içerisinden sizlere hakkım geçti ise ben hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz, saygılarımla” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ve gecenin son konuşması, Çankırı İl Tarım Müdürlüğüne atanan Metin Karaoğlanoğlu’ndan geldi. Karaoğlanoğlu konuşmasında, “Bu geceyi hazırlayan  Arslan Yurt beyefendiye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 25 Yıllık memuriyet hayatımın 18 yılını Tosya’da geçiren biri olarak gerçekten şu an Tosya’dan ayrılacağım için oldukça üzgünüm. Tosya’da görev yapmaktan her zaman keyf aldım. İlçe halkı da bizlere çeşitli konularda yardımcı oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sizlerden ayrılacağım için üzgünüm. Herkese çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” diyerek gecenin son konuşmasını tamamladı.

Canlı müzik eşliğinde yenilen yemekler sonrasında veda gecesi sona erdi.

Görkemli Veda Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!