Ak Parti Tosya İlçe Yönetimi Makam Ziyaretlerine Başladı

featured

İlçe Başkanı Mustafa Corcor başkanlığındaki Tosya Ak Parti İlçe teşkilatı makam ziyaretlerine başladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından Ak Parti Genel Merkezinde yapılan değerlendirmenin ardından Ak Parti Tosya ilçe Başkanlığına Mustafa Corcor getirilmişti. Genel merkez tarafından açıklanan ilçe yönetim kurulu Mustafa Corcor başkanlığında makam ziyaretlerine başladı.

İlk Ziyaret Kaymakam Deniz Pişkin’e

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Deniz Pişkin bir başkan ve üyelerle bir süre sohbet etti.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e Ziyaret

Ak Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Corcor başkanlığındaki ikinci ziyaretini Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Başkan Mustafa Mola’nında  hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kavaklıgil Ak Parti heyetiyle bir süre sohbet ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.   Başkan ve üyeler Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e teşekkür etti.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman’a Ziyaret

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman’ı makamında ziyaret etti.  Başkan ve üyelerle bir süre sohbet eden İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Fotoğraf çekimi ile sona eren ziyaretin ardından başkan ve üyeler İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci’ye Ziyaret

Ak Parti Tosya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Corcor başkanlığında bir sonraki ziyaretini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci’yi makamında ziyaret eden başkan ve üyeler bir süre sohbet etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci başarılar diledi.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ak Parti heyeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci’ye teşekkür ederek makamdan ayrıldı.

Ak Parti Tosya İlçe Yönetimi Makam Ziyaretlerine Başladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!