Bursa’da Kastamonu Günlerini Değerlendirdi

featured

Başkan Şahin, Bursa’da Kastamonu Günlerini Değerlendirdi

Kastamonu Valiliği ve Kastamonu Belediye Başkanlığı’nın destekleri ile Bursa Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KAS-DER) işbirliğiyle 11-15 Nisan tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Bulvarında 7’incisi düzenlenen ‘Bursa Kastamonu Günleri’ sona erdi.

Etkinlikler boyunca Tosya Belediyesi’nce hazırlanan stantlarda el yapımı yöresel ürünlerin yanı sıra Tosya bıçkısı, Tosya Kese ve Kuşağı ile bölgenin tarihine ışık tutan antika eşyalar ve yine yöresel gıdalar sergilendi.

Geçtiğimiz günlerde Coğrafi Mahreç İşareti alınan Tosya’nın meşhur Sarıkılçık Pirinci de belediye stantlarında sergilenirken, başta Kastamonu protokolü olmak üzere kent dinamikleri ve yüzlerce ziyaretçi Tosya Standında Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kazım Şahin 7. Bursa Kastamonu Günleri etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken oldukça verimli geçen 5 günü geride bıraktıklarını ifade etti.

Kastamonulu esnaf ve sanatkarların yanı sıra yöresel ürünlerin ticaretini yapan bir çok esnafımızın da bu etkinliğe katıldığını ifade eden Başkan Şahin gelecek yıllarda daha donanımlı bir şekilde organizasyonlara katılımın sağlanacağını vurgulayarak Bursa KASDER Başkanı İsmail Tiftik’e teşekkür etti.

Bursa’da Kastamonu Günlerini Değerlendirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!