Fizyo Tosya Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

featured

Fizyoterapist Tuğba Nur Öztürk tarafından açılan Fizyo Tosya Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmete açıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan açılışa Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, İl Genel Meclis Üyesi Cihan Çetin, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Ölmez, Nafiz Tekeli, Ahmet Özelmacı, Hidayet Üzer, Avukat Sevilay Savur, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Tosya’da sağlık alanında hizmet veren yeni bir kurumumuz daha hizmete girdi. Kliniğin ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş Kliniğin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yeni açılan kliniğin hayırlı uğurlu olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş ve Fizyoterapist Tuğba Nur Öztürk birlikte kesti.

Açılışın ardından kliniği gezen protokol üyelerine Fizyoterapist Tuğba Nur Öztürk klinik ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fizyoterapist Tuğba Nur Öztürk  tarafından açılan Fizyo Tosya Kliniği Dilküşah Mahallesi Kastamonu Caddesi üzerinde fizik tedavi ve rehabilitasyon, manuel terapi, kupa terapisi, graston uygulaması, mat pilates ve reformer pilates hizmetleri verecek.

Fizyo Tosya Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!