Tosya Belediyesi’nden Büyük Hizmet

featured

Tosya Belediyesi corona virüs nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara evde alışveriş hizmeti sunacak. Dünyayı saran corona virüs nedeniyle alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi.

Virüse karşı tedbir alan Belediye ekipleri ilk olarak çalışmalara halk otobüslerini ve kamu binalarını dezenfekte ederek başlamıştı. Cadde ve sokaklar ile camilerde de dezenfekte çalışması yürüten ekipler hizmete bir yenisini daha ekledi.

Corona vürüs nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlıların alışveriş hizmetini de verecek olan Tosya Belediyesi, gıda ve ihtiyaç malzemesini yaşlıların kapısına kadar götürecek. Ekmek dahil, gıda ve ihtiyaç maddeleri alışverişi için Tosya Belediyesinin 153 Zabıta Hattının aranması durumunda verilen siparişler zabıtalar tarafından alınarak fişi ile birlikte yaşlıların kapılarına götürülecek.

Kapıda ödeme yöntemiyle verilecek olan alışveriş hizmetinde tahsilat ise fiş tutarı kadar yapılacak. Konu hakkında Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada; “Gıda ve ihtiyaç malzemelerinizi 153 hattını arayarak bildiriyorsunuz. Fişinizle beraber evinize kadar biz getiriyoruz.Ödemesini fiş kadar kapıda yapıyorsunuz” denildi.

Tosya Belediyesi’nden Büyük Hizmet

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!