TERÖRÜ LANETLİYOROM

featured

Başkan Şahin: “TERÖRÜ LANETLİYORUM”

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, son dönemde artış gösteren terör olayları karşısında bir açıklama yayınladı. Terörü lanetleyen Şahin, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Ülkemizde 25 yılı aşkın bir süredir devam eden, amacı ülkeyi parçalayıp bölmek olan terör, son günlerde kanlı yüzünü bizlere yeniden göstermeye başlamıştır. Genç-yaşlı, kadın-erkek, asker-sivil, yetişkin-çocuk demeden herkesi hedef alan terör saldırılarının ana amacı ülkemizdeki iç huzuru bozmaktır. Türkiye bu saldırılara karşı dimdik ayakta durmayı başarmıştır ve bundan sonra da başarmaya devam edecektir. Ancak bu süreçte bugüne kadar atılan adımlar; askeri, siyasi, ekonomi, kültür ve hukuk alanlarında köklü düzenlemeler yapılmalıdır. İnsan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğü gibi temel kavramların altının başka anlamlarla doldurularak bu ülkenin birliğine kast edilmesine müsaade edilmemelidir. Halka “evladınızı askere göndermeyin” telkini yerine, “çocuklarınızın bölücü örgüte katılmasını engelleyin!” uyarısı yapması gereken aynı siyasetçileri ise tarih affetmeyecektir.

İyi niyetli atılan adımlar maalesef karşılık bulmamış, terör azmış ve bir çok ocak söndürmüştür. Bütün tedbirler yeniden gözden geçirilmeli terör örgütüne payanda olanlar yataklık yapanlarla ilişkilerimize çok dikkat etmeli ve hukuk kuralları içinde gerekli cevabı vermeliyiz.

Bu vesile ile vatan savunması için gözünü kırpmadan şehadet şerbetinden içen mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; “arkadaşlarımın intikamını almak için gerekirse o mevzide dikilitaş olmaya hazırım” diyerek arkadaşlarının hepsinin yüreğindeki inancı bizlere aktaran gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin birliği ve dirliğine kast eden terörü lanetliyorum.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”  

 
                                                  Kazım ŞAHİN
                                        Tosya Belediye Başkanı

TERÖRÜ LANETLİYOROM

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!