Nihayet Bazı Tedbirler Alınıyor!

featured

Nihayet Bazı Tedbirler Alınıyor!

Çankırı Kavşağına Sinyalizasyon!

İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan ve hayati önem arz eden Çankırı Kavşağı’nda sinyalizasyon ışıkları yapılıyor.

Daha önceden gazetemizden sinyalizasyon ışık sisteminin olmadığı için Çankırı Kavşağı’nda ölümlü ve ağır maddi hasarlı trafik kazalarının olduğu haberini defalarca yapmıştık.  Haberlerin ardından  nihayet Karayolları kavşaktaki çalışmalarını yapıyor.

İlçemizden geçen D-100 Karayolu üzerinde bulunan Çankırı Kavşağı’nda sinyalizasyon ihalesi yapıldı. İhaleyi alan yüklenici firma Sinteks geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladı. Asfalt yolun kesilerek kabloları döşeyen ve ışıkların bağlanacağı direkleri diken yüklenici firma çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Yüklenici firma kabloları döşeyerek sinyalizasyon ışıklarını direklere bağlama işini önümüzdeki Cuma gününe kadar bitirmeyi planlıyor.

Yüklenici firmanın işi bitirmesinin ardından elektrik ekibi gerekli kontrolleri yaparak ışıkları yakacak.

Çankırı Kavşağı’nda sinyalizasyonun faaliyete geçmesinin ardından burada yaşanan ölümlü ve ağır maddi hasarlı kazaların bir nebzede olsa önüne geçilmiş olacak.

Bağlarına ve köylerine gitmek için Çankırı Kavşağı’nı kullanmak mecburiyetinde olan  vatandaşlar yaşanan bunca korkunç trafik kazalarının ardından rahat bir nefes alacak.

Nihayet Bazı Tedbirler Alınıyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!