Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir, Tosyalı Hemşerilerini Ziyaret Etti

featured

Seçim ziyaretleri kapsamında mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak gezen Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hemşerimiz İbrahim Demir ilçemizde esnaf ve dernek ziyareti yaptı.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1’nci Sıra Milletvekili Adayı olan İbrahim memleketinde esnaf ziyareti yaptı. Tosya Metal Sanayi ve Şehir  içi esnafını ziyaret eden Demir sonrasında D-100 Karayolu üzerinde bulunan dinlenme tesislerini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı İbrahim Demir’in sonraki durağı İskilip Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya gelen Demir hedeflerini ve projelerini anlattı. Hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Milletvekili Adayı İbrahim Demir 28’nci Dönem Tosya’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edileceğinin önünün açıldığını söyledi.

Tosya Halkının mecliste temsil edilmek ve bu dönem milletvekili göndermek istediğine dikkat çeken Milletvekili Adayı İbrahim Demir, ziyaret ettiği esnaf ve dernek üyelerinden destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir, Tosyalı Hemşerilerini Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!