Damla Projesi Gönüllüleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

featured

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Damla Projesi” kapsamında Türkiye’den ve Dünya’nın farklı yerlerinden bir araya gelen 20 gönüllü, Üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Kastamonu Gençlik Merkezi Müdürü Volkan Uğur, Proje koordinatörleri ve görevlileri ile Proje Gönüllüleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek söze başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın; “Gençlik Spor Bakanlığımız uzun zamandır gençlerimize yönelik programlar yapıyor. Bizde gıpta ile alaka ile takip ediyoruz. Gördüğümüz kadarı ile Türk Vatandaşı olmayan gençlerimizde var. Üniversitemizden de iki tane gönüllümüz var. Bunlar bizi memnun eder. Hizmetlerinizin daim olmasını temenni ediyoruz. Gençlerle birebir alakalı kuruluş olarak Kastamonu Üniversitesi olarak üstümüze düşen ne lazımsa her türlü talebi karşılayabiliriz” dedi.

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu; “Öncelikle bizi misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnsanların ihtiyacı olan bir merhameti dağıtmak için gençlerimiz Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı şehirlerinden Üniversitemizin kozmopolit yapısı gibi bir ortamla bir araya geldiler. Hakkâri’den Edirne’ye kadar 40 farklı İl’de çalışmalarımız devam ediyor. Gönüllülerimiz çeşitli ziyaretlerde bulunuyorlar. 10 gün boyunca fedakâr bir çalışma yapıyorlar. Kastamonu Üniversitesi’nden iki arkadaşımızın daveti ile Kastamonu’ya geldik. İl Müdürlüğümüz ve Bakanlığımız olmak üzere bayağı bir çalışma yapıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a Damla Projesi Gönüllüleri tarafından verilen plaket takdimi ile karşılıklı hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Damla Projesi Gönüllüleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!