CHP Tosya Teşkilatı 99’ncu Yaşını Kutladı

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya İlçe Başkanlığı partinin kuruluşunun 99’ncu yıldönümünü etkinliklerle kutladı.

Kutlamalar Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Tosya İlçe Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Selamlama konuşması yapan CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, katımlarından dolayı partililere teşekkür ederek partinin 99’ncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 9 Eylül 1923 yılında kurulduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı İsmail Okuducu; “Cumhuriyetimizin, devrimlerin, demokrasinin, tam bağımsızlığın, laikliğin, sosyal hukuk devletinin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıldönümü tüm yurtta ve ilçemizde kutlanıyor.

Bu kapsamda; 9 Eylül 2022 (bugün) Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ün Anıtına çelenk sunma ve saygı duruşu için toplanmış bulunuyoruz. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’nin yapı taşında emeği olanların çoğu aramızda yoklar. 99 yıl önce örnek oldular, ışık olup yolumuzu aydınlattılar. Bir 100 yıl daha yüreğimizde, anılarımızda yaşayacak onlara saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum, ruhları şad olsun.

Değerli arkadaşlarım, değerli CHP’liler; 2’nci yüzyıla çok kısa bir zaman kaldı. Krizlerin, yoklukların, adaletsizliğin tavan yaptığı bir dönemden geçiyoruz. Çok laf ediliyor, çok konuşuluyor, hiçbir şey üretilmiyor. Plan yok,  üretim yok, adalet yok. Ülkemin güzel insanları bunları hak etmiyor” dedi.

İlçe Başkanı İsmail Okuducu konuşmasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun “Yüzyıla Çağrı” mektubunu okuyarak konuşmasına son verdi.

Konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve meydandaki etkinlik sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 99’ncu yıl kutlamalarına Bağevi’nde devam edildi.

Kutlamalara; CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu, KASDERFED Başkanı Hasan Şen, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Tosya Teşkilatı 99’ncu Yaşını Kutladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!