MHP’den Tosya’ya Özel İlgi

featured

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Başkentte Kastamonu Günlerinde Tosya Belediyesi tarafından açılan tanıtım standı yoğun ilgi görüyor.

17 Kasım Perşembe günü açılışın yapılmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Kastamonu Günlerinden Tosya Belediyesi Standı da nasibini aldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ev sahipliğindeki standa yoğun ilgi var. Bürokrasiden siyasete, yöneticilerden iş dünyasına kadar onlarca kişinin ziyaret ettiği stantta misafirlerini ağırlayan Başkan Kavaklıgil, ilçenin doğal güzelliklerinden yemek kültürüne, tarihinden el sanatlarına kadar bütün değerlerimiz hakkında misafirlerini bilgilendirerek ilçeye davet ediyor.

Renkli simaların ziyaret ettiği Kastamonu Günlerinde stantları gezen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Tosya Standını ziyaret etti. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Tosyalı Siyasetçi ve STK Başkanları ile bir süre sohbet eden İnce kolaylıklar dileyerek ayrıldı.

Tosya Belediyesi Standının ağırladığı bir başka misafir Tosya’ya Özel ilgi gösteren Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Tosya Standını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’ı kapıda karşılayan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ziyaretleri için teşekkür ederek tanıtım ve ilçe hakkında bilgi verdi. MHP’nin yakın markajında olan ilçeyi daha önce de ziyaret eden isim olan Durmaz, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e başarılar dileyerek her alanda katkı sunmaya devam edeceklerine işaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’a Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu ve siyasiler eşlik etti.

Tosya standının ilk günkü ziyaretçileri önceki dönem Tosya Kaymakamı şimdiki Kırıkkale Vali Yardımcısı A. Ferhat Özen, Yargıtay Hukuk Dairesi Başkanı M. Faik Ateş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Daire Başkanı Davut Zat, Ak Parti Kastamonu Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bakan Yardımcısı Opr. Dr. Ertuğrul Sosyal oldu.

MHP’den Tosya’ya Özel İlgi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!