CHP Tosya İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

featured

CHP Tosya İlçe Başkanlığı yeni başkanı Tuğçe Kefeli başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

CHP Kastamonu İl Sekreteri Burak Livan ve İl Başkan Yardımcısı Ahmet Türkmenoğlu’nun da katılım sağladığı toplantıda yeni yönetim kurulunun görevlendirmeleri de belirlendi. İlçe sekreteri olarak Mehmet Sami Özcan, İlçe Eğitim Sekreteri olarak Mustafa Çayırcı, İlçe Saymanı olarak Gülnur Evin, İlçe Bilişim Sorumlusu olarak Halis Sağlam görevlendirildi. Bu görevlendirmeler dışında ilçe yönetim kurulu asil listesinde yer alan isimler ise; Fatih Sakızcı, Mustafa Kartal, Ali Aytaç, Salih Bağcı, Erdoğan Şahan, Mustafa Arıcı, Mustafa Söylemez, Osman Çolakoğlu, yedek yönetim kurulu listesinde ise; Kamil Ateşoğlu, Mustafa Yiğit, Önder Yiğit, Aliye Yurtoğlu, Osman Taşkın, İrfan Şen, Sabri Onur, Efecan Evin, Özkan Akkuru oldu.

İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli yaptığı açıklamada; “ Görevi devraldığımız Başkanımız İsmail Okuducu ve yönetim kurulu üyelerine bu zamana kadar verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız ilk toplantımızda Tosya ilçemiz ile ilgili tüm hayallerimizi, tüm umutlarımızı yönetim kurulu üyelerimiz ile paylaştık. Her birimiz bu süreçte bu görevi layığıyla yapmaya hazır olduğumuz inancını taşıyoruz. Bu özveri ve inanç ile Tosya ilçemizde devraldığımız bu görevi çok daha yüksek bir seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Tosya ilçesinde tüm halkımıza kapılarının açık olduğunu ve hep birlikte partimizi iktidar yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ileten Kefeli; “Bizler hep birlikte Tosya’nın çehresini değiştirmeye hazırız, önümüzde kritik bir seçim bulunuyor. Tosya’da çalınmadık kapı, ayak basılmadık sokak bırakmayacağız.Tüm hazırlıklarımız ve planlarımız ile bizler hazırız ve çok kararlıyız.” dedi.

CHP Tosya İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!