Halkla Buluşmalara Devam Ediyor

featured

Kaymakam ve Belediye Başkanı Halkla Buluşmalara Devam Ediyor

Geçtiğimiz ay başlayan halkla buluşma toplantıları devam ediyor.

Köy ziyaretlerini tamamlamasının ardından ilçemizde halkla buluşma toplantıları düzenleyen Kaymakam Deniz Pişkin geçtiğimiz ay Bahçelievler Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinlemişti.

Halkla Buluşma Toplantılarının ikincisi dün Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin’in katılımıyla Belediye Düğün Salonunda düzenlendi.

Saat 10.00’da Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, belediye birim müdürleri, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Genç, Hacıkemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Tahtacı ve Hocafakı Mahallesi Muhtarları Bahattin Zengin ile mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerinin dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için toplantı yaptıklarını belirten Kaymakam Deniz Pişkin, daire ve kurum amirlerinin toplantıya katıldığını ve mahalle sakinlerinden dertlerini sıkıntılarını anlatmasını istedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin’de belediye hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek talep ve isteklerin iletilmesini istedi.

Toplantı mahalle sakinlerinin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Halkla Buluşmalara Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!