Minibüsler yenilendi

featured

Kastamonu’ya Alay geldi, minibüsler yenilendi

    Göl-Şehir hattında hizmet veren Emirler Şeker Taşıyıcılar Kooperatifi, eğitim taburunun alaya dönüşmesinin ardından ihtiyaca cevap verebilmek ve gelişmelere hazırlıklı olmak için kendini yeniledi.

Kooperatif Başkanı Yılmaz Özcan, “Emirler Şeker Kooperatifi olarak Kastamonu’ya gelen 5. Jandarma Eğitim Alayı için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Sabah başlayan seferlerimiz akşam saat 22.00’ye kadar, saat başlarında devam edecektir. 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığının gelmesi bu işten ekmek yiyenlerin yüzünü de güldürmüştür” dedi.

 Jandarma taburunun alaya dönüşmesiyle Kastamonu’ya gelecek er sayısının ikiye katlayacak olması, 2001 yılından bu yana yolcu taşıma işini sürdüren Kastamonu S.S. Emirler Şeker Kooperatifi’ni de harekete geçirdi.

Kooperatif büyüyen ihtiyaca daha iyi cevap verebilmek için yeni düzenlemelere gitti.

 Kooperatifi Başkanı Yılmaz Özcan konuyla ilgili şunları söyledi:

 “2001 yılından bu tarafa faaliyetlerimizi her türlü zorluğa ve çabaya rağmen özverili bir şekilde sürdürmekteyiz. Önceden olduğu gibi bundan sonrada hizmet alanında kaliteyi yükseltmek, çıtayı yükseltmek için çalışmalarımızı yapacağız.  Emirler Şeker Kooperatifimiz bu güne kadar dolmuş hizmetini başarılı bir şekilde devam ettirmiş ve bundan sonra da devam ettirecektir.

Gölköy 1. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı’nın, 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı olması bizlerin ve bizim sektörde çalışanların yüzünü güldürmüştür. Kastamonu’nun yüzünü güldürmüştür. Şu anda yeterli olan araç sayımızı da Alay’ın gelmesi ile birlikte artıracağız.

Kastamonu’ya gelen askerlerimizin daha rahat ve huzurlu bir şekilde görev yerlerine gidip gelebilmeleri sağlamak içinde ekibimiz üzerine düşen görevleri yerine getiriyoruz. Ayrıca askerlerimizin rahat edebilmeleri için yeni yolcu bekleme salonu da yaptık. 

12 Eylül 2012 itibariyle de saat başı seferlerimiz başladı ve saat 22.00’ye kadar da devam etmektedir. Taburun alay olmasıyla birlikte bazı yenilikleri getirdik. Daha iyi hizmeti vermek içinde tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Topçuoğlu, Emirler ve Şeker köyleri ile Kastamonu arasında yıllardır taşıma işini cefakârca başarılı bir şekilde yürüten, yüzlerinin akıyla devam ettiren yönetici ve üyelerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum ve ayrıca yine minibüslerimize konuk olan yolcularımıza tüm destek olan herkese de teşekkür ediyorum.”  CM

   

 

 

Minibüsler yenilendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!