Okul Öncesi Şenlik Proğramları Başladı

featured

“Okulöncesi Şenlik Programı” başladı

24–28 Mayıs 2010 tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okulöncesi Şenlik Programı”nın ilki dün Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Saat 10.00’da başlayan programda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Anasınıfı ve Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri hazırladıkları oyunlar renkli görüntülere sahne oldu.  Gösteriye İlçe Kaymakamı Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, İlçe Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

     Minik çocukların tüm hünerlerini sergilediği gösterilerde, minikler kadar velilerinin de heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.  Şenlik saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Mehmet Akif İlköğretim Okulu Müdürü Tekin Süzük’ün açılış konuşması ile başladı.

 

Ardından öğrencilerin gösterileri başladı. Halaylar çeken, oyunlar oynayan, şiirler okuyan anasınıfı öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği  “Okulöncesi Şenlik Programı”nda miniklerin gösterileri bol bol alkış aldı. Yaklaşık iki saat süren şenlik, öğrencilerin tüm ülke bayrakları ile gösterisi ve ardından “hayat bayram olsa” şarkısı eşliğinde ellerinde “Yurtta Barış Dünyada Barış” yazılı pankartı açmaları ile sona erdi. Şenlik süresince açık olacak gıda kermesine de çevreden yoğun ilgi gördü.

Okul Öncesi Şenlik Proğramları Başladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!